Vakbekwaam opticien Peter Brück

 

Mijn naam is Peter Brück, welkom op mijn website, leuk dat u een kijkje komt nemen. Mijn regio beslaat een groot deel van Limburg, Brabant, Gelderland en Utrecht.

Al meer dan 25 jaar ben ik een gediplomeerd vakbekwaam opticien en ik heb gewerkt voor diverse optiekketens als filiaalhouder. Daarnaast heb ik jaren gewerkt als freelancer voor een groot aantal particuliere (hoog segment) opticiens.

U zou kunnen zeggen dat ik in elke optiekkeuken heb kunnen meekijken en overal de beste ingrediënten heb meegenomen.

Wat ik in mijn werk belangrijk vind is dat ik zorgvuldig kan werken en de tijd kan nemen om goed naar u te luisteren. Uitspraken als dat ‘dat ligt niet aan de bril, dat ligt aan u’, daar geloof ik niet in. Ik zal altijd mijn uiterste best doen om het voor u meest optimale zicht eruit te slepen.

Ik neem dan ook de tijd, pas en meet, en geef een gewenningsgarantie op de glazen. Dat ú tevreden bent, daar gaat het voor mij om, ik geef graag een objectief advies dat aansluit op uw wensen en behoeften, en, ook belangrijk, uw portemonnee.

Voor elk wat wils

Iedereen is uniek en stelt andere eisen aan zijn of haar bril. Draagcomfort, niet te zwaar op de neus, of nu juist stevig en een bril die tegen een stootje kan. Ik heb voor elk wat wils. Als de opticien aan huis, kom ik bij u thuis of op uw werk met mijn apparatuur en een koffer vol monturen. Of u nu beter zicht wilt bij het lezen, in de auto, voor uw hobby of achter de computer, samen zoeken we de beste oplossing voor u.

Schroom niet mij uw vragen te stellen, ik leg graag uitgebreid uit waarom ik bepaalde glazen of een bepaalt montuur adviseer. Pasvorm van de bril bepaalt voor een groot deel uw kijkcomfort! Maar uiteindelijk bepaalt u natuurlijk wat u wilt en wat binnen uw budget past. 

Service aan huis

Bel mij gerust voor een vrijblijvende afspraak. Dan zoeken we samen uw perfecte bril en krijgt u van mijn alle voor- en nazorg die daarbij komt kijken. Service vind ik namelijk ontzettend belangrijk, het gaat in mijn ogen niet alleen om het verkopen van een bril, het gaat mij er om dat u ook echt tevreden bent met uw nieuwe bril. Ik kom na aankoop uiteraard ook kosteloos langs voor het bijstellen van uw bril, voor een eventuele reparatie of voor vervanging als de hond in een onverwacht ogenblik uw bril te pakken had. Ik zorg dat u snel weer vooruit kunt. U hoeft maar te bellen.

Dé Opticien aan Huis contact

Als Dé Opticien aan Huis wil ik de tijd kunnen nemen voor mijn klanten, dat betekent dat het soms voorkomt dat u mijn voicemail krijgt. Spreek uw vraag in en ik bel u zo snel mogelijk terug. Maar u kunt me ook sms’en of e-mailen. Ik probeer altijd dezelfde dag nog te reageren.

Icoon telefoon Dé Opticien aan Huis

 

 

Bel Peter Brück  06-10473012

 

 

Kijk ook op mijn LinkedIn pagina