De oogmeetmiddag: voor service, kennismaking en gezelligheid!

 

Op een oogmeetmiddag (of ochtend) komen wij vrijblijvend langs bij verzorgingshuizen of organisaties die werken voor mensen met een beperking. We kunnen dan ter plekke (kosteloos) de ogen meten en oogdruk testen, u kunt monturen passen, een complete bril aanschaffen of uw bril bij laten stellen. Dit doen we voor iedereen, dus niet alleen voor mensen die bij ons een bril gekocht hebben maar ook voor familie, vrijwilligers of het personeel.

Een oogmeetmiddag wordt bijvoorbeeld gehouden in de ontvangstruimte of eetruimte van een verzorgingshuis, net naar gelang de organisatie wil. Het is een laagdrempelige manier van kennis maken met Dé Opticien aan Huis. Alles is rolstoelvriendelijk, uw bewoners kunnen gewoon in hun rolstoel blijven zitten. Wist u dat, zeker voor ouderen, een goed bril ook helpt bij het vermijden van valrisico’s? Alle reden om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Wilt u ook zo’n middag organiseren? Bel of mail ons.

Hoe werkt het?

We maken in overleg met u een afspraak voor het inplannen van de oogmeetmiddag of ochtend. Wij leveren als u wilt ook een advertentie voor in het wijkblad of een folder voor op het prikbord. We staan open voor uw wensen.

Op de afgesproken dag zijn wij op tijd bij u aanwezig om onze spullen op te zetten. Vanaf dan is iedereen welkom om even langs te komen.

Uw bewoners alvast informeren over Dé Opticien aan Huis? Download hier onze folder:

 

Voorkant Folder

Klik op de afbeelding om de folder te bekijken. Opent in een nieuw venster.

 

 

Bel voor een afspraak:

Peter 06-10473012Icoon telefoon Dé Opticien aan Huis