Opticien Manuel ter Voert

De naam is Manuel ter Voert werkzaam in de optiek sinds 1999. Samen met Peter Brück werk ik onder de naam Dé Opticien aan Huis.  Onze regio beslaat een groot deel van Limburg, Brabant, Gelderland en Utrecht.

Ik heb mijn ervaring opgedaan bij diverse optiekzaken. Zo ben ik begonnen bij een bekende keten en heb daarna 4 jaar in een particuliere optiekzaak gewerkt als bedrijfsleider. Waarna ik in 2012 als Opticien aan Huis ben gestart.

Ik vind dat een bril moet passen in alle opzichten. Zowel op het gezicht als bij de persoonlijke leefomgeving. Maar een bril moet ook zeer zeker bij iemand zijn beurs passen. Als Dé Opticien aan Huis hebben we de mogelijkheid om op alle aspecten te letten en hiermee rekening te houden.

Ook de nazorg die ik als opticien aan huis kan leveren vind ik een belangrijk aspect. Hoe de bril zit bepaalt ook hoe de bril kijkt.

Ik heb me daarnaast gespecialiseerd in het werken met mensen met een (verstandelijke) beperking. Mijn werkwijze is helemaal afgestemd op wat deze doelgroep nodig heeft.

Hebt u vragen, speciale wensen of wilt u een afspraak maken, neem dan vrijblijvend contact met mij op ik sta u graag te woord.

In onderstaand filmpje stel ik mezelf aan u voor:

Dé Opticien aan Huis contact

Als Dé Opticien aan Huis wil ik de tijd kunnen nemen voor mijn klanten, dat betekent dat het soms voorkomt dat u mijn voicemail krijgt. Spreek uw vraag in en ik bel u zo snel mogelijk terug. Maar u kunt me ook sms’en of het contactformulier op onze website invullen. Ik probeer altijd dezelfde dag nog te reageren.

  

Icoon telefoon Dé Opticien aan Huis

 

Bel Manuel ter Voert  06-29119975

 

 

Kijk ook op mijn LinkedIn pagina