Digitale oogmeting

Een digitale oogmeting kost weinig tijd. Sommige mensen vinden een oogmeting spannend en maken zich vooraf zorgen of ze bijvoorbeeld wel lang genoeg stil kunnen zitten omdat zij een lichamelijk ongemak hebben. Er kunnen diverse redenen zijn waardoor u een bezoek van de opticien steeds uitstelt. Onnodig want bij Dé Opticien aan Huis nemen wij alle tijd voor u.

Hebt u moeite met een oogmeting in verband met spraak, reactie vermogen, of een andere reden? Maakt u zich geen zorgen! Wij doen dan een digitale oogmeting waardoor wij in enkele seconden al een goed beeld van uw oogsterkte krijgen.   Digitale oogmeting

Daarnaast komen wij aan huis en nemen speciaal de tijd voor u alleen. Wilt u weten hoe dat in zijn werk gaat? Kijk dan bovenaan op onze startpagina om in een beeldverhaal onze werkwijze te zien.

Dé Opticien aan Huis is werkzaam in de regio’s Brabant, Limburg en Gelderland. Wilt u weten of wij ook in uw regio komen? Kijk dan op onze regiopagina en voer uw postcode in. U weet dan binnen een paar seconden wie uw opticien aan huis is.