Oogmeetmiddag

De oogmeetmiddag: voor service, kennismaking en gezelligheid!

Op een oogmeetmiddag (of ochtend) komen wij vrijblijvend langs bij verzorgingshuizen of organisaties die werken voor mensen met een beperking. We kunnen dan ter plekke kosteloos uw ogen meten, oogdruk laten testen, u kunt monturen passen of uw bril bij laten stellen. Dit doen we voor iedereen, dus niet alleen voor mensen die bij ons een bril gekocht hebben maar ook voor familie, vrijwilligers of het personeel. En alles rolstoelvriendelijk, u kunt gewoon in uw rolstoel blijven zitten.

Een oogmeetmiddag wordt bijvoorbeeld gehouden in de ontvangstruimte of eetruimte van een verzorgingshuis, net naar gelang de organisatie wil. Het is een laagdrempelige manier van kennis maken met Dé Opticien aan Huis.

Het tv-programma Dwalen door Den Bosch van TV73 maakte een filmpje over onze oogmeetmiddag dat we graag met u delen.

Wilt u ook zo’n middag organiseren? Neem dan contact met ons op.

 

 

Hoe werkt het?

We maken in overleg met u een afspraak voor het inplannen van de oogmeetmiddag of ochtend. Wij leveren als u wilt ook een advertentie voor in het wijkblad of een folder voor op het prikbord. We staan open voor uw wensen.

Op de afgesproken dag zijn wij op tijd bij u aanwezig om onze spullen op te zetten. Vanaf dan is iedereen welkom om even langs te komen.

Uw bewoners alvast informeren over Dé Opticien aan Huis? Download hier onze folder:

 

Afbeelding van de voorkant van de folder van Dé Opticien aan Huis ter verspreiding voor een oogmeetmiddag bij uw organisatie.

Klik op de afbeelding om de folder te downloaden. Opent in een nieuw venster.

Bel voor een afspraak:

Peter 06-10473012Icoon telefoon Dé Opticien aan Huis

Manuel 06-29119975